Each memory is unique Créateur & fabricant français depuis 1925
FR | DE | IT | NL | EN

Onze porseleinen foto's noviteiten

 
Om u nog meer personalisatiemogelijkheden te bieden bij het ontwerpen van porseleinen foto's, hebben we ons assortiment uitgebreid met tal van nieuwe 
producten.


Formaat "vierkant"

Dit trendy formaat vormt een aanvulling op ons assortiment formaten voor porseleinen foto’s (ovaal, rechthoekig, hartvormig, rond).

Het vierkante formaat is verkrijgbaar in de maten 5x5cm, 10x10cm, 12x12cm, 15x15cm en 18x18cm.


Zwarte rand en witte rand met verloop
 

Twee nieuwe opties voor het omranden geven u nog meer mogelijkheden voor een aantrekkelijke "kadering" van het gekozen foto.

Beide randen zijn beschikbaar voor alle formaten behalve de hartvorm.


Nieuwe achtergronden

De keuze aan achtergronden is bijna verdubbeld: landschappen, hobby's of reisbestemmingen, laat je inspireren door de persoonlijkheid en het leven van de 
overledene om de perfecte achtergrond voor een porseleinen foto te kiezen. Alle nieuwe achtergronden zijn beschikbaar voor alle porseleinformaten.

Presentatiesdisplay

We hebben ook het presentatiedisplay voor porseleinen foto’s vernieuwd.
Het is nu een kubus, waarvan elke kant verschillende aanpassingsoptie biedt: formaten - achtergronden - randen - fotokleuren.
Het display is gratis verkrijgbaar, met of zonder voorbeelden.

 

Er is ook een nieuwe brochure, speciaal voor het perseleinen foto-assortiment, met alle verschillende personalisatie-opties, in een handig formaat om u te laten inspireren.

Hier een gepersonaliseerd porseleinen foto ontwerpen in onze online configurator!